Lotte Pas

Lotte Pas logopedist utrecht logopedie stem

De praktijk is de afgelopen jaren hard gegroeid. Ik ben heel blij mede te delen dat Lotte Pas vanaf 26 februari de maandagen zal gaan werken van 13.00uur tot 19.00uur. Lotte stelt zich voor:

Hoi allemaal,

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Lotte Pas. Vanaf 26 februari zal ik op de maandagen werkzaam zijn binnen Bestemming Bereikt Logopedie. Daarom zal ik bij deze even iets meer over mezelf vertellen:
Vanuit mijn interesse en passie voor zang en theater begon ik in 2012 met mijn opleiding tot logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. 
Om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen binnen de specialisatie stem volgde ik de minor ‘De Stem Centraal’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en liep ik stages binnen de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Logopediepraktijk Eindhoven en binnen de KNO-afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ik studeerde af met een echografisch onderzoek naar de dikte van het middenrif bij zangers.Lotte Pas logopedist utrecht logopedie stem

Om me bij te blijven scholen volg ik cursussen en workshops. Zo volgde ik ook de cursus ‘Manuele Facilitatie van de Larynx’ van het ziekenhuis Bernhoven.

In 2017 startte ik Lotte Pas Logopedie. Binnen mijn eigen praktijk werk ik als stemgespecialiseerd logopedist. Daarnaast ben ik sinds 2017 als stemcoach betrokken bij de jaarlijkse productie van Theaterplan. Ook gaf ik het vak ‘Stem – Eigen Vaardigheden’ aan de Logopedie opleiding in Eindhoven.

Ik kijk er erg naar uit om samen met Hanneke te gaan werken.

Wie weet tot binnenkort in de praktijk!
Lotte Pas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *